Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MT2 warto wracać?

elakim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, moje pytanie brzmi czy warto wracac do tej gry tak od 0. Gralem z 3 lata temu, o fuzji slyszalem... jesli warto to na ktorym serwerze gra najwiecej ludzi?

Opublikowano

Zaraz masa ekspertów się wysypię, że nie warto, ale ja jak najbardziej polecam serwer NEGROS dużo ludzi, ceny w porządku a przede wszystkim zero botów, administracja dość częstwo w grze i nowych graczy przybywa to chyba jedyny serwer na który graczy wracają albo zaczynają od nowa.

Opublikowano

Nie warto :) Sam miałem taki pomysł ale na plu już prawie nikt nie gra, jeżeli chcesz wrócić do metka do polecam Metin2sg, ewentualnie jakieś hard privy :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Polecam wrócić, na Samosie bussy jest prawie co dziennie ;) Dużo ludz, przedewszystkim nowych. polecam jak najbardziej. pzdr

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Legenda
Opublikowano

Na PL'a nie polecam, ale na SG jak najbardziej. Dużo ludzi, cany jak na starym pl'u, łatwiejszy exp, codziennie eventy, bezproblemowa komunikacja z administracją.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Nie... p2w, z reszta tak jak od zawsze.

Polska chciwy kraj, jesli lubisz typowego harda to plecam wszystkie inne globale niz PL ;]

P2W? Gram od 2 miesiecy ale dosc efektywnie i nic jeszcze nie wydalem na is a eq mam nawet dobre wiec kolego nie wmawiaj mu, jak chce to hajs moze wydac ale bez tego tez da sie grac.
Opublikowano

Jeśli już chcesz grać na Metin2.pl to zagraj na TBD, ale nawet i tam będziesz musiał wykupić yangi na początek bez tego będzie Ci ciężko rozpocząć.

Nie polecam tam grania, zagraj sobie lepiej na SG, jest inna administracja, dużo nowości, eventy w grze, a nie jak na PL tylko w IS'ie.

Lub jeśli nie lubisz zagranicznych globali to zostają Ci prywatne serwery HARD.

Ravia s2, CradosMT2.

Opublikowano

Obecnie jeszcze tak.

Sytuacja nie jest dobra, ale nie jest tragiczna.

Poza tym zawsze możesz trochę pln zarobić.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ostatnio sam wrocilem na PL'a, zostawilem na testowych kontach expbota + 2 fishboty i po okolo 2h wyłapałem bana. Widać, że Administracja się poprawiła i banuje boty, gram na Diumarze i codziennie jest Bussy, całe m1 Jinno zawalone :)

Moim zdaniem mimo wszystko się opłaca.

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

ja ostatnio takze wrocilem na pl'a i w 7 dni wbilem 57 lv i mam eq +9. fajnie sie gra na DIUMAR'ze takze tam zapraszam ;) w chunjo ludzi troche malo ale u niebieskich to masakra :D bardzo duzo ludzi :D

ceny nawet nawet ;)

polecam wrocic ;)

• 

czuwam... ciagle czuwam ;]

Opublikowano

Nie warto :) Sam miałem taki pomysł ale na plu już prawie nikt nie gra, jeżeli chcesz wrócić do metka do polecam Metin2sg, ewentualnie jakieś hard privy :)

Kolego to chyba nie wchodziles na metina w godzinach 19-21... Negros CH1 "BUSY" :)

70346449028947551442.jpg

Opublikowano

Jeżeli bardzo chcesz wracać, to wybierz TBD. Jeżeli miałeś tylko chęci, to nie polecam. Globalne serwery metin sypią się, z dnia na dzień coraz mniej ludzi na serwerach. Wybierz lepiej sg, albo jakiegoś dobrego harda. ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

jak chcesz zaczynasz to zaczynaj na tbd, chociaz jak dla mnie pl zszedl na psy, duzo ludzi lata na botach, praktycznie w miescie expiac jest ich mnostwo, widzisz ich wszedzie - ponoc banuja, ale czy to prawda to ja Ci juz nie powiem o tym

Opublikowano

Czy warto to już zależy od Ciebie czy chcesz czerpać przyjemność z gry czy monotonnie siedzieć dropić/expić. Wydaję mi się że w obecnych czasach na globalnych serwerach, "klimat" pozostał już tylko w spomnieniach.

Opublikowano

Jak dla mnie to się wciąż opłaca. Zależy jakie masz preferencje, wybierasz sobie serwer i jedziesz. Wiesz, zależy jak podchodzisz do gry - jak koniecznie chcesz coś ugrać, to będzie trudniej. A jak chcesz sobie po prostu pograć, to czemu nie?

Ja jednak już zrezygnowałem, wolę sobie w jakieś inne gierki pograć ;)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...